Impedance measurement not working - Page 3 - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com

Reply
 
Thread Tools
post #21 of 24 Old 07-22-16, 08:12 AM Thread Starter
Shackster
Evan
 
Join Date: Nov 2012
Location: San Antonio, Texas
Posts: 42
My System
Re: Impedance measurement not working

I thought that the loop back looked odd. I didn't see any mixer or equalizer, but I'll hunt around some more.

When I set the input to .25, I get the same results as when I don't control the input level. With a driver attached right now I get -16db for an OK level reading.

Any thoughts on the impedance sweep?

Evan
satx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 24 Old 07-22-16, 08:43 AM Thread Starter
Shackster
Evan
 
Join Date: Nov 2012
Location: San Antonio, Texas
Posts: 42
My System
Re: Impedance measurement not working

Ok, I think I have finally got it working!!!

I can't seem to find the EQ so far, but when I change to the communications headphones sound driver, I get a normal looking loop back response.

Please see the two files below and let me know if they're ok.

Also, I was able to make a driver impedance sweep that looks normal! The first one showed the result too high by the value of R so I switched the input and it works correctly. The only issue I had is that once I switched the input and checked level, no beep sounds and the warning appears saying the Ref input is very low. If I continue anyways, I get the pink noise and an OK reading at about -16db.

Anymore feedback would be greatly appreciated, but thank you both for all of your help on this!
satx is offline  
post #23 of 24 Old 07-22-16, 09:32 AM
Elite Shackster
 
Join Date: Mar 2009
Location: Michigan, USA
Posts: 1,484
My System
Re: Impedance measurement not working

Joy!
jtalden is offline  
 
post #24 of 24 Old 07-22-16, 09:42 AM Thread Starter
Shackster
Evan
 
Join Date: Nov 2012
Location: San Antonio, Texas
Posts: 42
My System
Re: Impedance measurement not working

Quote:
jtalden wrote: View Post
Joy!

Yes! hallelujah! Now I'm able to measure at about -6db too. Don't why it keeps getting lower, but I'll take it at this point.
satx is offline  
Reply

Bookmarks

Tags
impedance , measurement , working

Quick Reply
Message:
Options

Register Now




PLEASE COMPLETE ALL REQUIRED FIELDS BELOW... THANKS!

REQUIRED FIELDS ON THIS PAGE
YOU MUST COMPLETE ALL OF THESE

Username
Password
Confirm Password
Email Address
Confirm Email Address
Random Question
Random Question #2




User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
PLEASE READ BELOW PRIOR TO ENTERING AN EMAIL ADDRESS!

ATTENTION!

YOU MUST ACTIVATE YOUR ACCOUNT!

Activation requires you reply to an email we will send you after you register... if you do not reply to this email, you will not be able to view certain areas of the forum or certain images... nor will you be able download software.

AN INVALID EMAIL ADDRESS WILL CAUSE YOUR ACCOUNT TO BE DELETED!

See our banned email list here: Banned Email List

We DO NOT respond to spamcop, boxtrapper and spamblocker emails... please add @hometheatershack DOT com to your whitelist prior to registering or you will get nowhere on your registration.


Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML is not allowed!
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 


For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome