Anyone else getting lots of "problem loading page" errors? - Page 2 - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com
Reply
 
Thread Tools
post #11 of 35 Old 12-19-06, 04:02 AM
Senior Shackster
 
Steve Williamson's Avatar
Steve
 
Join Date: May 2006
Location: Gold Coast Australia
Posts: 203
Send a message via Skype™ to Steve Williamson
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

I use IE6 and it is getting worse, maybe every three goes it will not find the shack, tried clearing cache etc, I will try with FF next time IE fails.
Steve Williamson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 35 Old 12-19-06, 09:55 AM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

I have no idea what could be happening. If it happens to everyone then it would generally indicate a forum/server issue, but when it only happens to a few, it is very difficult to pinpoint and would generally indicate a user side issue. It may be that you have to clear out cookies, temporary Internet files/cache, and history. I'm using three different computers daily for now (switching out laptops on two of these) and I haven't had the first issue of the Shack not being found. I access many different areas of the Shack daily and am in and out over a dozen times a day.... so you would think it would happen with me every now and then...

Either way, you guys please keep us posted if it continues or if it clears up and what you did to clear it up... so we all know. We are open to any ideas.
Sonnie is offline  
post #13 of 35 Old 12-19-06, 05:07 PM
Senior Shackster
 
Steve Williamson's Avatar
Steve
 
Join Date: May 2006
Location: Gold Coast Australia
Posts: 203
Send a message via Skype™ to Steve Williamson
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Tried again this morning when the email arrived, got the attached image, I would put it down to a dns propogation issue, does it happen in the states, or is it only overseas. The ping command shows a network issue rather than a cookie or cache problem.
Attached Thumbnails
Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?-server-not-found.jpg  

Steve Williamson is offline  
 
post #14 of 35 Old 12-19-06, 09:49 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Maybe if one of you get this again you can do a tracert instead of a ping. Then copy and paste it here so I can look at it and forward it to our network manager if need be. At least with a tracert we can see where the brick wall is.

DNS propagation has to do with your ISP updating their DNS cache. If you get through at some times, then their cache would be up to date. Generally that takes no more than 24 hours... 48 max with a few ISPs.
Sonnie is offline  
post #15 of 35 Old 12-24-06, 09:41 PM
Senior Shackster
 
Steve Williamson's Avatar
Steve
 
Join Date: May 2006
Location: Gold Coast Australia
Posts: 203
Send a message via Skype™ to Steve Williamson
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Tracert:

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\Steve>tracert www.hometheatershack.com
Unable to resolve target system name www.hometheatershack.com.

C:\Documents and Settings\Steve>

5 minutes later, I can load the shack to post this mesage, go figure
Steve Williamson is offline  
post #16 of 35 Old 12-24-06, 10:16 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Hmmm... it appears you are not even getting out your own back door on the trace.

For instance... the first thing I get on a trace route is my router IP address, then my modem IP address, then Centurytel (while here at home since they are my ISP), then it goes to ATT Worldnet Service IP address ... and on and on until it finally hits our IP address.

tracert www.hometheatershack.com

Tracing route to hometheatershack.com [72.52.145.5]
over a maximum of 30 hops:

1 24 ms 1 ms 1 ms 192.168.2.1
2 26 ms 1 ms 2 ms 192.168.1.1
3 25 ms 24 ms 24 ms dthnalcobr1.dthnalcoro1.centurytel.net [69.29.190.25]
4 25 ms 24 ms 24 ms ge-0-1-gw-rt.doth.centurytel.net [64.91.89.2]
5 105 ms 33 ms 32 ms 12.116.164.181
6 54 ms 56 ms 57 ms tbr1-p010403.attga.ip.att.net [12.123.20.194]
7 56 ms 57 ms 57 ms tbr2-cl1958.dtrmi.ip.att.net [12.122.10.197]
8 53 ms 52 ms 52 ms gar3-p390.dtrmi.ip.att.net [12.123.139.141]
9 56 ms 54 ms 54 ms 12.118.112.34
10 94 ms 54 ms 54 ms lw-core2-ge2.rtr.liquidweb.com [209.59.157.34]
11 59 ms 57 ms 55 ms lw-dc2-dist2-ge2.rtr.liquidweb.com [209.59.157.110]
12 56 ms 54 ms 57 ms host.hometheatershack.com [72.52.145.5]

Trace complete.
Sonnie is offline  
post #17 of 35 Old 12-24-06, 11:08 PM
Senior Shackster
 
Steve Williamson's Avatar
Steve
 
Join Date: May 2006
Location: Gold Coast Australia
Posts: 203
Send a message via Skype™ to Steve Williamson
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

I know, yet I can find every thing .

tracert www.google.com

Tracing route to www.l.google.com [66.102.7.147]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms shoreline-svr1.shorelinecomputersolutions.com.au
[192.168.0.1]
2 85 ms 79 ms 79 ms 139.134.98.179
3 77 ms 89 ms 89 ms 139.134.98.142
4 78 ms 89 ms 89 ms 139.134.50.5
5 78 ms 89 ms 89 ms GigabitEthernet2-2.cha36.Brisbane.telstra.net [1
39.130.3.253]
6 77 ms 89 ms 89 ms TenGigE0-8-0-7.cha-core4.Brisbane.telstra.net [2
03.50.50.1]
7 * 98 ms 109 ms TenGigabitEthernet0-8-0-0-1.ken-core4.Sydney.tel
stra.net [203.50.6.41]
8 97 ms 89 ms 99 ms Port-Channel1.pad-gw2.Sydney.telstra.net [203.50
.6.29]
9 87 ms 99 ms 99 ms 10GigabitEthernet1-0.sydp-core02.Sydney.reach.co
m [203.50.13.46]
10 97 ms 99 ms 89 ms i-9-0.sydp-core01.net.reach.com [202.84.221.89]

11 257 ms 259 ms 239 ms i-14-0.wil-core03.net.reach.com [202.84.143.246]

12 366 ms 409 ms 439 ms i-6-7.wil03.net.reach.com [202.84.251.230]
13 237 ms 239 ms 239 ms Google.peer.wil03.net.reach.com [134.159.62.26]

14 257 ms 249 ms 289 ms 216.239.43.144
15 257 ms 259 ms 259 ms 72.14.233.129
16 287 ms 259 ms 249 ms 72.14.233.131
17 267 ms 269 ms 269 ms 72.14.233.129
18 258 ms 259 ms 269 ms mc-in-f147.google.com [66.102.7.147]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\Steve>


And this is yours now I can open the shack several minutes later

Tracing route to hometheatershack.com [72.52.145.5]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms shoreline-svr1.shorelinecomputersolutions.com.au
[192.168.0.1]
2 95 ms 89 ms 89 ms 139.134.98.179
3 88 ms 89 ms 79 ms 139.134.98.142
4 88 ms 89 ms 89 ms 139.134.50.5
5 88 ms 89 ms 89 ms GigabitEthernet2-2.cha36.Brisbane.telstra.net [1
39.130.3.253]
6 88 ms 89 ms 89 ms TenGigE0-8-0-7.cha-core4.Brisbane.telstra.net [2
03.50.50.1]
7 109 ms 109 ms 99 ms TenGigabitEthernet0-8-0-0-1.ken-core4.Sydney.tel
stra.net [203.50.6.41]
8 98 ms 99 ms 99 ms Port-Channel1.pad-gw2.Sydney.telstra.net [203.50
.6.29]
9 98 ms 99 ms 99 ms 10GigabitEthernet2-0.sydp-core02.Sydney.reach.co
m [203.50.13.50]
10 97 ms 99 ms 99 ms i-9-0.sydp-core01.net.reach.com [202.84.221.89]

11 258 ms 259 ms 259 ms i-0-0.wil-core03.net.reach.com [202.84.143.209]

12 257 ms 259 ms 249 ms i-6-7.wil03.net.reach.com [202.84.251.230]
13 327 ms 429 ms 409 ms ge2-8.br01.lax04.pccwbtn.net [63.218.51.77]
14 266 ms 279 ms 289 ms uunet.pos6-1.cr01.lax04.pccwbtn.net [63.218.51.5
0]
15 * 271 ms 269 ms 0.so-6-0-0.XT2.LAX7.ALTER.NET [152.63.112.154]
16 317 ms 309 ms 309 ms 0.so-3-0-0.XL2.CHI2.ALTER.NET [152.63.64.122]
17 317 ms 319 ms 309 ms POS7-0.GW9.CHI2.ALTER.NET [152.63.69.165]
18 327 ms 319 ms 309 ms liquidwebOC12-gw.customer.alter.net [65.207.234.
198]
19 317 ms 399 ms 409 ms lw-core1-ge2.rtr.liquidweb.com [209.59.157.30]
20 326 ms 319 ms 319 ms lw-dc2-dist2-ge1.rtr.liquidweb.com [209.59.157.1
06]
21 326 ms 329 ms 329 ms host.hometheatershack.com [72.52.145.5]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\Steve>
Steve Williamson is offline  
post #18 of 35 Old 12-25-06, 11:02 AM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

But when you get this:

C:\Documents and Settings\Steve>tracert www.hometheatershack.com
Unable to resolve target system name www.hometheatershack.com.

I would think it means you are not even getting to your first stop:

1 <1 ms <1 ms <1 ms shoreline-svr1.shorelinecomputersolutions.com.au [192.168.0.1]

Otherwise we could see how far the trace route went and it would time out when it got to one of these:

18 327 ms 319 ms 309 ms liquidwebOC12-gw.customer.alter.net [65.207.234.198]
19 317 ms 399 ms 409 ms lw-core1-ge2.rtr.liquidweb.com [209.59.157.30]
20 326 ms 319 ms 319 ms lw-dc2-dist2-ge1.rtr.liquidweb.com [209.59.157.106]
21 326 ms 329 ms 329 ms host.hometheatershack.com [72.52.145.5]

.... if it was the Shack that wasn't loading for you.

It could be a problem anywhere between you and the Shack...
Sonnie is offline  
post #19 of 35 Old 02-01-07, 07:35 AM
Senior Shackster
 
Steve Williamson's Avatar
Steve
 
Join Date: May 2006
Location: Gold Coast Australia
Posts: 203
Send a message via Skype™ to Steve Williamson
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Ok, my server died (used for internet proxy, email and file storage), managed to recover the emails and files (pain in the a## linux server) now use netgear router to route internet traffic and I can access the shack whenever I want, go figure. The problem was with the old server, I had no problems with any other site at all, only the shack.
Steve Williamson is offline  
post #20 of 35 Old 02-01-07, 12:48 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Strange... but at least it's all working wonderfully now...
Sonnie is offline  
Reply

Bookmarks

Tags
errors , lots , problem loading page

Quick Reply
Message:
Options

Register Now




PLEASE COMPLETE ALL REQUIRED FIELDS BELOW... THANKS!

REQUIRED FIELDS ON THIS PAGE
YOU MUST COMPLETE ALL OF THESE

Username
Password
Confirm Password
Email Address
Confirm Email Address
Random Question
Random Question #2




User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
PLEASE READ BELOW PRIOR TO ENTERING AN EMAIL ADDRESS!

ATTENTION!

YOU MUST ACTIVATE YOUR ACCOUNT!

Activation requires you reply to an email we will send you after you register... if you do not reply to this email, you will not be able to view certain areas of the forum or certain images... nor will you be able download software.

AN INVALID EMAIL ADDRESS WILL CAUSE YOUR ACCOUNT TO BE DELETED!

See our banned email list here: Banned Email List

We DO NOT respond to spamcop, boxtrapper and spamblocker emails... please add @hometheatershack DOT com to your whitelist prior to registering or you will get nowhere on your registration.


Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML is not allowed!
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 


For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome