Anyone else getting lots of "problem loading page" errors? - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com

Reply
 
Thread Tools
post #1 of 35 Old 12-15-06, 03:40 PM Thread Starter
Mitch
 
Join Date: Sep 2006
Location: Naperville, Illinois
Posts: 179
My System
Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

I've had lots of occasions where I get a problem loading page error because it can't find the shack. Sometimes a refresh will "fix" the problem, other times I can't get to the shack at all.

My belief is that this problem started around the time the site moved to a new server.

I'm using Firefox 1.<something>.


Mitch
Mitch G is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 35 Old 12-15-06, 04:01 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Hmmm... that sounds strange indeed. First I've heard of it though.

You might try clearing your cache in FF... might also wanna download version 2.0.

We'll also see if anyone else is having an issue. Naturally I'm in and out constantly, back and forth between two computers daily, so I'd think the issue would occur for me, but that's not always the case.
Sonnie is offline  
post #3 of 35 Old 12-15-06, 05:07 PM Thread Starter
Mitch
 
Join Date: Sep 2006
Location: Naperville, Illinois
Posts: 179
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Sonnie,

Yeah, I wanted to see if others were having the same problem.
I wouldn't be surprised if it was at my end.


Mitch
Mitch G is offline  
 
post #4 of 35 Old 12-15-06, 05:19 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

This reminds me I need to get your DVDs back to you.
Sonnie is offline  
post #5 of 35 Old 12-15-06, 08:16 PM
Friend of the Shack
 
Otto's Avatar
Otto
 
Join Date: May 2006
Location: Beautiful Colorado
Posts: 1,356
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Yeah, I've been having the same page loading problems over the last week or so. Once or twice a day, it just can't find the shack...

-- Otto
Otto is offline  
post #6 of 35 Old 12-15-06, 10:54 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Seriously? I wonder what it could be?
Sonnie is offline  
post #7 of 35 Old 12-17-06, 08:22 PM
Senior Shackster
Dan
 
Join Date: May 2006
Location: Australia
Posts: 292
Send a message via MSN to Danny
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

I haven't had any problems yet. Thats weird
Danny is offline  
post #8 of 35 Old 12-17-06, 11:31 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

Yeah, none of our staff have said anything... a few have responded that things have been great since we switched to the new server.

Otto, I'm thinkin' maybe it's just a clearing the cache/temp files kinda thing. We haven't had any complaints other than these two here. If it were a server problem I would think we all would be experiencing it... or at least we would have quite a few with the same problem.

Sonnie is offline  
post #9 of 35 Old 12-18-06, 08:15 AM
Friend of the Shack
 
Otto's Avatar
Otto
 
Join Date: May 2006
Location: Beautiful Colorado
Posts: 1,356
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

No problem. I'll clean up and see if it persists.

Have a good day.

-- Otto
Otto is offline  
post #10 of 35 Old 12-18-06, 11:35 AM
Senior Shackster
 
Fincave's Avatar
Fincave
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 643
Send a message via Skype™ to Fincave
Re: Anyone else getting lots of "problem loading page" errors?

I have a problem with not finding 'The Shack' on the odd occasion, probably 1/20 attempts, hitting refresh always solves the problem. Am using Opera 8.? do clear the cache once every few days.

1995

2007
Fincave is offline  
Reply

Bookmarks

Tags
errors , lots , problem loading page

Quick Reply
Message:
Options

Register Now




PLEASE COMPLETE ALL REQUIRED FIELDS BELOW... THANKS!

REQUIRED FIELDS ON THIS PAGE
YOU MUST COMPLETE ALL OF THESE

Username
Password
Confirm Password
Email Address
Confirm Email Address
Random Question
Random Question #2




User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
PLEASE READ BELOW PRIOR TO ENTERING AN EMAIL ADDRESS!

ATTENTION!

YOU MUST ACTIVATE YOUR ACCOUNT!

Activation requires you reply to an email we will send you after you register... if you do not reply to this email, you will not be able to view certain areas of the forum or certain images... nor will you be able download software.

AN INVALID EMAIL ADDRESS WILL CAUSE YOUR ACCOUNT TO BE DELETED!

See our banned email list here: Banned Email List

We DO NOT respond to spamcop, boxtrapper and spamblocker emails... please add @hometheatershack DOT com to your whitelist prior to registering or you will get nowhere on your registration.


Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML is not allowed!
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 


For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome