2 lock-ups - Page 2 - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 20 Old 12-07-07, 12:43 AM
Senior Shackster
 
mike c's Avatar
mike
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 651
Re: 2 lock-ups

it really doesn't bother me because I open everything in a new window. and at first i thought it was a problem with my OS and browser, but this is a new office PC ...

and I don't think it's happened at home too.

Last edited by mike c; 12-07-07 at 01:50 AM.
mike c is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 20 Old 12-07-07, 09:44 AM Thread Starter
Elite Shackster
Kal
 
Join Date: Aug 2006
Location: NYC + CT
Posts: 1,839
Re: 2 lock-ups

Make that 3 lockups now.

Kal
Kal Rubinson is offline  
post #13 of 20 Old 12-07-07, 09:49 AM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: 2 lock-ups

I don't know what to tell ya...
Sonnie is offline  
 
post #14 of 20 Old 12-09-07, 10:48 AM Thread Starter
Elite Shackster
Kal
 
Join Date: Aug 2006
Location: NYC + CT
Posts: 1,839
Aha! Was: 2 lock-ups

I have had more lock-ups (and only on this site) and each time it hung while waiting for data from e.nvero.net which, I assume, is some popup/ad source.

Kal
Kal Rubinson is offline  
post #15 of 20 Old 12-09-07, 01:29 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: 2 lock-ups

I'll see if some of our advertisers are using this link somehow. It may be something we can block.

I seems strange that it appears to only be conflicting with your computers though.
Sonnie is offline  
post #16 of 20 Old 12-09-07, 01:34 PM
Elite Shackster
 
Mike P.'s Avatar
Mike
 
Join Date: Apr 2007
Location: Chitek Lake, Sask.
Posts: 19,397
Re: 2 lock-ups

Apparently others are having the same issue with e.nvero.net.

http://www.google.ca/search?hl=en&q=...+problem&meta=



Mike P. is offline  
post #17 of 20 Old 12-09-07, 02:08 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: 2 lock-ups

Yeah... I noticed it too, but it seems to only be a very select few individuals. The only correction for it that I could find was one user updated his FF browser and the problem went away. There is something that Kal has that conflicts with whatever banner uses the e.nvero.net ... but I haven't seen which ad it is yet. There is no listing for any such link in any of our ads, so it's it not identified as e.nvero.net and that link gives us no additional info either.
Sonnie is offline  
post #18 of 20 Old 12-09-07, 08:43 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: 2 lock-ups

Kal... are you using the latest version of Firefox?

Supposedly the latest version off FF is having issues reading Javascript and it's causing some crashing in several places.

Of course that does not explain why I have never had any problems. I use the latest version of FF and I'm sure I surf this forum more than anyone else does. Actually almost 30% of our members use FF and we've only had this issue surface with one member.
Sonnie is offline  
post #19 of 20 Old 12-09-07, 09:41 PM Thread Starter
Elite Shackster
Kal
 
Join Date: Aug 2006
Location: NYC + CT
Posts: 1,839
Re: 2 lock-ups

Quote:
Sonnie wrote: View Post
Kal... are you using the latest version of Firefox?
I do on my office machine where this problem first appeared but not on this machine. Here, I am using Netscape 7.2

Quote:
Of course that does not explain why I have never had any problems. I use the latest version of FF and I'm sure I surf this forum more than anyone else does. Actually almost 30% of our members use FF and we've only had this issue surface with one member.
Well, I've been told I am a pain in the
Kal Rubinson is offline  
post #20 of 20 Old 12-09-07, 09:59 PM
Elite Shackster
 
Sonnie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: L.A. (Lower Alabama)
Posts: 22,577
My System
Re: 2 lock-ups

lol...

Well that would prove that it's not just a FF issue.

If you don't mind... please let me know if and when it happens again as well as if that same link is what is trying to load.

Thanks!
Sonnie is offline  
Reply

Bookmarks

Tags
lockups

Quick Reply
Message:
Options

Register Now




PLEASE COMPLETE ALL REQUIRED FIELDS BELOW... THANKS!

REQUIRED FIELDS ON THIS PAGE
YOU MUST COMPLETE ALL OF THESE

Username
Password
Confirm Password
Email Address
Confirm Email Address
Random Question
Random Question #2




User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
PLEASE READ BELOW PRIOR TO ENTERING AN EMAIL ADDRESS!

ATTENTION!

YOU MUST ACTIVATE YOUR ACCOUNT!

Activation requires you reply to an email we will send you after you register... if you do not reply to this email, you will not be able to view certain areas of the forum or certain images... nor will you be able download software.

AN INVALID EMAIL ADDRESS WILL CAUSE YOUR ACCOUNT TO BE DELETED!

See our banned email list here: Banned Email List

We DO NOT respond to spamcop, boxtrapper and spamblocker emails... please add @hometheatershack DOT com to your whitelist prior to registering or you will get nowhere on your registration.


Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML is not allowed!
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 


For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome