Epson 8350 Auto Iris Error - Page 2 - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com

Reply
 
Thread Tools
post #11 of 16 Old 06-17-13, 07:35 PM Thread Starter
Senior Shackster
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 111
Re: Epson 8350 Auto Iris Error

Still having auto iris problems? My biggest concern is that I'm going to get one now with a bad convergence problem or something. My projectors image is near flawless
bmfjimbo80 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 16 Old 06-18-13, 10:41 AM
Shackster
David
 
Join Date: Jun 2013
Location: East Paltka, FL
Posts: 6
Re: Epson 8350 Auto Iris Error

Occasionally I will get the auto iris error when I power up the PJ. I can power down and back up and it will be fine for a few weeks. This is almost identical to the problems with my original projector.
DLee2069 is offline  
post #13 of 16 Old 06-18-13, 10:53 AM Thread Starter
Senior Shackster
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 111
Re: Epson 8350 Auto Iris Error

So your saying I am probably going to get another one with the same problem and that they have yet to find a solution to the problem.
bmfjimbo80 is offline  
 
post #14 of 16 Old 06-18-13, 11:40 AM
Shackster
David
 
Join Date: Jun 2013
Location: East Paltka, FL
Posts: 6
Re: Epson 8350 Auto Iris Error

Hopefully you will have better luck than me. This does seem to be a common problem with the Epson, I have seen this discussed in several other posts
DLee2069 is offline  
post #15 of 16 Old 06-19-13, 11:01 AM Thread Starter
Senior Shackster
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 111
Re: Epson 8350 Auto Iris Error

They most certainly do not mess around over there in the support department. I can't believe projector was sitting on my doorstep already yesterday afternoon and my old unit already shipped back. Lets see how the rest of it goes.
bmfjimbo80 is offline  
post #16 of 16 Old 04-28-18, 03:35 PM
Pending
 
likud's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1
Re: Epson 8350 Auto Iris Error

Quote:
bmfjimbo80 wrote: View Post
My 1 1/2 year old Epson 8350 has and Auto Iris Error which to date has occured maybe 8 times and each time I have had to unplug the projector for a few minutes to get it to work. Anyone have this problem? I believe I have like 1400hrs on it. Why does unplugging the unit make it work again its soo weird. Would Epson cover this under warranty?
I also have an Epson EH-TW9000 with auto iris error. any suggestion lads?
likud is offline  
Reply

Bookmarks

Tags
8350 , auto , epson , error , iris

Quick Reply
Message:
Options

Register Now




PLEASE COMPLETE ALL REQUIRED FIELDS BELOW... THANKS!

REQUIRED FIELDS ON THIS PAGE
YOU MUST COMPLETE ALL OF THESE

Username
Password
Confirm Password
Email Address
Confirm Email Address
Random Question
Random Question #2




User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
PLEASE READ BELOW PRIOR TO ENTERING AN EMAIL ADDRESS!

ATTENTION!

YOU MUST ACTIVATE YOUR ACCOUNT!

Activation requires you reply to an email we will send you after you register... if you do not reply to this email, you will not be able to view certain areas of the forum or certain images... nor will you be able download software.

AN INVALID EMAIL ADDRESS WILL CAUSE YOUR ACCOUNT TO BE DELETED!

See our banned email list here: Banned Email List

We DO NOT respond to spamcop, boxtrapper and spamblocker emails... please add @hometheatershack DOT com to your whitelist prior to registering or you will get nowhere on your registration.


Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML is not allowed!
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 


For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome