yamaha rx-A730 problem no sound until after 15 minutes - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com

 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-26-19, 03:10 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 4
yamaha rx-A730 problem no sound until after 15 minutes

Hi, I just introduced myself with my first two posts in the presentation thread. Excuse me for my English as a translator.
I need to ask you: my Yamaha rx-A730 starts up well, but it takes 15 minutes for the icons of the speakers to appear on the display and for the speakers to be heard, it has to warm up a few minutes for the sound to come out.
What will be the problem:
a defective weld ?.
the contacts of dirty relays?
or some component that until it is not heated does not work well '
I am open to your advice and thank you, I come from the electric world.
rinjulian is offline  
Reply

Bookmarks

Tags
15 , minutes , problem , rxa730 , sound , yamaha

Quick Reply
Message:
Options

Register Now




PLEASE COMPLETE ALL REQUIRED FIELDS BELOW... THANKS!

REQUIRED FIELDS ON THIS PAGE
YOU MUST COMPLETE ALL OF THESE

Username
Password
Confirm Password
Email Address
Confirm Email Address
Random Question
Random Question #2




User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
PLEASE READ BELOW PRIOR TO ENTERING AN EMAIL ADDRESS!

ATTENTION!

YOU MUST ACTIVATE YOUR ACCOUNT!

Activation requires you reply to an email we will send you after you register... if you do not reply to this email, you will not be able to view certain areas of the forum or certain images... nor will you be able download software.

AN INVALID EMAIL ADDRESS WILL CAUSE YOUR ACCOUNT TO BE DELETED!

See our banned email list here: Banned Email List

We DO NOT respond to spamcop, boxtrapper and spamblocker emails... please add @hometheatershack DOT com to your whitelist prior to registering or you will get nowhere on your registration.


Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML is not allowed!
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 


For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome