Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com - Reply to Topic

Thread: Optoma HD70 clicking problems (Video) Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now




PLEASE COMPLETE ALL REQUIRED FIELDS BELOW... THANKS!

REQUIRED FIELDS ON THIS PAGE
YOU MUST COMPLETE ALL OF THESE

Username
Password
Confirm Password
Email Address
Confirm Email Address
Random Question
Random Question #2




User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
PLEASE READ BELOW PRIOR TO ENTERING AN EMAIL ADDRESS!

ATTENTION!

YOU MUST ACTIVATE YOUR ACCOUNT!

Activation requires you reply to an email we will send you after you register... if you do not reply to this email, you will not be able to view certain areas of the forum or certain images... nor will you be able download software.

AN INVALID EMAIL ADDRESS WILL CAUSE YOUR ACCOUNT TO BE DELETED!

See our banned email list here: Banned Email List

We DO NOT respond to spamcop, boxtrapper and spamblocker emails... please add @hometheatershack DOT com to your whitelist prior to registering or you will get nowhere on your registration.


Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-17-17 12:19 PM
iKokomo
Optoma HD70 clicking problems (Video)

I just got a used Optima HD70 that was working great until last night. It shut down correctly.
This morning I turned it on again and the orange LED lights flash and the power light stays green but no fan turns on, no light turns on and all I can hear is a slight clicking sound inside the case.

I have removed / reseated the bulb and while the bulb is old. I did not see a broken bulb. I also dusted out the projector and the problem still persists. Maybe you guys can help!


Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML is not allowed!

 


For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome