Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com - Reply to Topic

Thread: I Pad App for Home Theater Shack Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now




PLEASE COMPLETE ALL REQUIRED FIELDS BELOW... THANKS!

REQUIRED FIELDS ON THIS PAGE
YOU MUST COMPLETE ALL OF THESE

Username
Password
Confirm Password
Email Address
Confirm Email Address
Random Question
Random Question #2




User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
PLEASE READ BELOW PRIOR TO ENTERING AN EMAIL ADDRESS!

ATTENTION!

YOU MUST ACTIVATE YOUR ACCOUNT!

Activation requires you reply to an email we will send you after you register... if you do not reply to this email, you will not be able to view certain areas of the forum or certain images... nor will you be able download software.

AN INVALID EMAIL ADDRESS WILL CAUSE YOUR ACCOUNT TO BE DELETED!

See our banned email list here: Banned Email List

We DO NOT respond to spamcop, boxtrapper and spamblocker emails... please add @hometheatershack DOT com to your whitelist prior to registering or you will get nowhere on your registration.


Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-12-15 06:19 PM
Skytrooper Got the new software update for my I Pad yesterday. No changes. Screen still turns black when logging in.
03-12-15 03:03 PM
Admin VS
Re: I Pad App for Home Theater Shack

Quote:
chashint wrote: View Post
For me the 'jumping' is in the website, not the app.
I have my setting so log in is automatic when I load the home page.

Using iPad.
The first time the page loads it looks like it is complete, then a couple seconds later it jumps and sometimes there is a message in the area above the link bar

"We are now allowing you to add a link to your classified listing in your signature. Only one (1) link is permitted at any given time. The link title must be the same as your classified ad title. The link must be in the standard font size 2. Post padding to get your classified signature link aired more often is prohibited, however, the more legitimate posts you make, the more opportunity for others to see your item for sale."

Simultaneous with the message being populated it looks like the whole page resizes slightly (left/right borders) and also at this time the ad at the top of the right column is populated.

All following times the home page loads there is no message above the link bar but after the page appears to be loaded a second or two later it resizes a little bit (left/right borders) and the top ad in the right column is populated.

The iPad handles going back better than the computer, one swipe takes me back one page.

Some, maybe most, of this is just the way ipad works and is not criticism just feedback.

I don't use the iPad app much because I like the full site better than just what the forum app displays.
I do use the android app on my phone quite a bit and it works well.

The following is criticism....
When I am using a PC (win7 pro and IE)... I am assuming it is the way the ads load ... But the back button in IE is pretty much worthless.
It takes 10's of very rapid clicks to navigate back a single page.
There's really no excuse for that.
The ads should load as part of the page and one click should take me back one page.
With Regards to the IE portion you mentioned, what version of the browser and is the site on your compatibility list? IE 10 and above is known to have strange issues loading sites and this is the fix for that.

KN
03-02-15 08:47 PM
chashint
Re: I Pad App for Home Theater Shack

For me the 'jumping' is in the website, not the app.
I have my setting so log in is automatic when I load the home page.

Using iPad.
The first time the page loads it looks like it is complete, then a couple seconds later it jumps and sometimes there is a message in the area above the link bar

"We are now allowing you to add a link to your classified listing in your signature. Only one (1) link is permitted at any given time. The link title must be the same as your classified ad title. The link must be in the standard font size 2. Post padding to get your classified signature link aired more often is prohibited, however, the more legitimate posts you make, the more opportunity for others to see your item for sale."

Simultaneous with the message being populated it looks like the whole page resizes slightly (left/right borders) and also at this time the ad at the top of the right column is populated.

All following times the home page loads there is no message above the link bar but after the page appears to be loaded a second or two later it resizes a little bit (left/right borders) and the top ad in the right column is populated.

The iPad handles going back better than the computer, one swipe takes me back one page.

Some, maybe most, of this is just the way ipad works and is not criticism just feedback.

I don't use the iPad app much because I like the full site better than just what the forum app displays.
I do use the android app on my phone quite a bit and it works well.

The following is criticism....
When I am using a PC (win7 pro and IE)... I am assuming it is the way the ads load ... But the back button in IE is pretty much worthless.
It takes 10's of very rapid clicks to navigate back a single page.
There's really no excuse for that.
The ads should load as part of the page and one click should take me back one page.
03-02-15 06:54 PM
willis7469 Now that I think about it, If I try loading more than one photo to a post, my app crashes. IIRC, that's been 4 mo or so. I've seen others report this also.
03-02-15 05:10 PM
willis7469
Quote:
Skytrooper wrote: View Post
Thanks. Didn't try that. It works.
03-02-15 04:51 PM
Skytrooper
Quote:
willis7469 wrote: View Post
Reply option is on the top right corner. (Goofy looking arrow) Maybe your app doesn't show this?
Thanks. Didn't try that. It works.
03-02-15 04:46 PM
willis7469 Reply option is on the top right corner. (Goofy looking arrow) Maybe your app doesn't show this?
03-02-15 04:36 PM
Skytrooper
Quote:
newtechadmin wrote: View Post
The forum app is run on forum runner so if you download the forum runner app and search for this forum, you'll find it. As for the login issue, I too am seeing a black screen when I try to login. A report about it has been sent to the tech team about it. Also for clarification, what do you mean when you say the screen jumps? Does it redirect you to a random page on the forum? Thanks for the help! ~Km, community support
I went Apple App Store and re downloaded the app. The logon screen again was black. I took a shot. I typed in my username, hit next. Typed in my password and hit go and it worked. This app is much nicer for me to use.

I probably described the jumping issue wrong. I meant when scrolling the screen moves all over, unstable.

Also with this app, the only way I could reply was to quote you. There is no reply option. Thanks for helping. It would be nice to have this work correctly.
03-02-15 04:06 PM
Admin VS
Re: I Pad App for Home Theater Shack

Hey guys, can those of you having the issue clarify what os you are using on your devices?
KN
03-02-15 01:28 PM
Admin VS
Re: I Pad App for Home Theater Shack

The forum app is run on forum runner so if you download the forum runner app and search for this forum, you'll find it. As for the login issue, I too am seeing a black screen when I try to login. A report about it has been sent to the tech team about it.

Also for clarification, what do you mean when you say the screen jumps? Does it redirect you to a random page on the forum?

Thanks for the help!

~Km, community support
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML is not allowed!

 


For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome