Home Theater Forum and Systems banner

sending

  1. REW & Asio4all - problems sending test tone to correct speaker channels

    REW Forum
    Hi friends, :huh: =( Really desperate and need some help for this. I've been trying to fix this for past 3 weeks but no avail. I'm on a 5.2 HT setup with the Denon 4520 AVR. All 5 speaker channels are powered by an external Rotel power amp through the pre-outs. I've been using REW and...
  2. AV receiver not sending HDMI video signal

    Pioneer
    Last November I did a major upgrade to my home theater system by purchasing the Pioneer VSX 1021-K receiver and an LG LED TV and Blu-ray player. After spending hours and days setting up and fine tuning the whole system, everything was working perfectly. Eventually I stopped using the system a...
  3. Hi everyone, sending greetings from the Mouse House in the land of magic and enchantment (Orlando Florida)

    New Member Introductions
    Hi my name is john. I am a retired Chef from the Contemporary Resort at Walt Disney World Florida. Glad to be a part of the best online AV forum. I'm looking forward to learning and sharing new and exciting facts and fun in the best hobby in the world, AV Technology. I'm hoping to speak to many...
  4. Sony is Sending Me a KDL-55EX500

    HDTV | Video Displays | Processors
    Hello, I have been using a KDS-55A3000 that I love, but has had 2 Optical Block failures in the past year. I got the last OB replaced 12-30-10. In the time leading up to the replacement, I implored Sony to offer a Replacement to no avail. A few days ago, I wrote an Email to Sony Cares...
  5. Sending filters to BFD

    Electronic Processing/Equalization Devices
    Hi there, I am trying to send my filters to the BFD I have using REW. It comes up asking L or R, I click L, then it sends them no problem but when I another measurement its the same and hasn't changed. Where am I going wrong? cheers graham
Top