Home Theater Forum and Systems banner
thump
1-7 of 7 Results
  1. System Setup and Connection
    Just set up my HT, Onkyo TX-NR818 with a 7.1 speaker system, ATT DVR. All equipment is plugged into a Monster surge power strip. A coaxial cable feeds the tv signal to the DVR bypassing the monster power strip which I could use. I am getting a whump thru all woofers when changing channels or...
  2. Electronic Processing/Equalization Devices
    About 10 years too late........ Better late than never.:olddude: I, like the rest of the members here, have a lot of hard earned funds, invested in my HT and Hi-Fi.:spend: I use the DSP1124P, better known as the BFD, for Eq'ing my subs. I got real tired of slapping my amps and drivers in the...
  3. System Setup and Connection
    I have a tx-sr876 and just picked up a used HK Citation 7.1 amplifier. I was planning on using two of the channels for the left and right mains, and then bridging the other two channels for my sub. It replaced a Gallo Reference SA sub amp. It appears to work fine, except that anytime I change...
  4. Home Audio Subwoofers
    I have an old (15+ years) Velodyne 10" sub that I think was hit with a power surge. The sub works fine but when it powers on or any time the signal to the sub gets interrupted (changing inputs) I get a loud thump but otherwise sounds great. Any thoughts on a DYI fix or even replacing the amp? I...
  5. DIY Subwoofers - General Discussion
    Hi Guys I have been a passive member of this forum for a few months now. After going through several build threads here I decided to go in for a ported DIY sub of my own. I bought a Tempest X2 and a Dayton HPSA500 Amp and put them together in a ~6.5-7cu ft slot ported enclosure, something...
  6. Electronic Processing/Equalization Devices
    After i installed Behringer PEQ I read that they recommend having it plugged into reviever/processor so that it powers on before the sub to avoid the loud thump. the plug on it has a ground prong so i cannot plug it into my reciever. I tried plugging it into the Pure AV power console switched...
  7. Home Audio Subwoofers
    My M&K MX100 makes a loud thump when powered on. I've tried changing outlets and using a surge protecter, but that doesn't stop it. I've read it could be a resistor or something in the plate amp. Can anyone suggest a different problem or maybe a fix other than removing the amp for repair ? It...
1-7 of 7 Results
Top