Home Theater Forum and Systems banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hi everbody
I have in my posssesion a Pioneer Kuro PRO-141FD always used my Oppo Blue ray using imput 5.
Yesterday tried usung HDMI cable from OTA box to the imput 6 and will not work also tried 6,7 and 8.
Phoned Pioneer help desk with no luck.
I am stumped as to what to do next.
Any help is greatly appreciated.

Mr Bulman
 

·
Premium Member
Joined
·
3,777 Posts
Welcome to the Shack. Have fun. Dennis
 

·
Plain ole user
Joined
·
11,121 Posts
Welcome JOHNNYB. Have you tried the Blu Ray player in the other inputs? What is the box set to output?
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #4
Good Afternoon Icaillo
Thank for the reply.
I have tried the OPPO Blue ray and the OTA box individually in Input 5 and they both work.
both units HDMI cables do not work in 6.7 and 8 inputs.

Johny b
 

·
Premium Member
Joined
·
8,112 Posts
Hello,
Welcome to HTS. If you are using the BDP-93, OPPO has a Beta Firmware for issues like yours that they are sending out. Hopefully, that will be the case.
Cheers,
JJ
 

·
Plain ole user
Joined
·
11,121 Posts
Good Afternoon Icaillo
Thank for the reply.
I have tried the OPPO Blue ray and the OTA box individually in Input 5 and they both work.
both units HDMI cables do not work in 6.7 and 8 inputs.

Johny b
Sounds like you have a problem with the set. I would be looking for an authorized service center that has access to tech support on the product.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top