Home Theater Forum and Systems banner

1 - 14 of 14 Posts

·
Premium Member
Joined
·
5,423 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Well, XP Service Pack 3 has been released,... I've updated 3 rigs so far. No problems yet. Is everyone else doing OK? :praying:
 

·
Registered
Joined
·
1,648 Posts
Put it on two machines at work and so far so good. :bigsmile:
Did find one incompatibility though. If a machine is backed up with file transfer wizard sp2 it will not transfer to an sp3 machine. Not a huge issue as I back up manually most of th time but something to look out for.

Matt
 

·
Premium Member
Joined
·
5,423 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Think I'll get it on the other two this weekend,... I have not seen any issues with my stuff,.... almost a first for me and MS :bigsmile:
 

·
Registered
Joined
·
113 Posts
I had to use Norton Ghost to restore my computer. I installed XP Service Pack 3 and it caused the computer to enlessly reboot (without loading Windows). Others have also reported the same issue on various forums. I guess I'll wait for a while before "upgrading".
 

·
Premium Member
Joined
·
649 Posts
I've been using it since it has been released and no problems at all.

Bob
 

·
Premium Member
Joined
·
5,423 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Finally got it on my K6-2/500, five of six are running it just fine :clap:
 

·
Registered
Joined
·
180 Posts
I installed sp3 on a new pc before installing msn live messenger, which I had to find a work around because the popup blocking wouldn't allow the installer to start, otherwise, no problems so far.
 

·
Premium Member
Joined
·
15,054 Posts
Installed it on two PC's this weekend and had no issues with the update. One was a Gateway laptop and the other was a Dell tower. All seems fine so far.
 

·
Premium Member
Joined
·
714 Posts
On some computers it may cause the computer to install other MS products without giving you any of the usual options such as what components do you want.
 

·
Registered
Joined
·
53 Posts
Loaded SP3 on 3 machines and it KILLED one of them. Not immediately but after a few random reboots. Couldn't even get a bios beep out of it but luckily I found the "flash drive /PS2 K&M" trick to get it to boot and uninstalled SP3. Everything fine now.
 

·
Banned
Joined
·
1,131 Posts
SP3 works fine on my laptop, but for some reason stops my girls laptop from being able to access any sort of windows update (a common enough problem). I looked over the web and tried every available fix from the MS offered one to random users fixes and nothing so I just restored her computer back to sp2 and am waiting.
 

·
Registered
Joined
·
53 Posts
On the machine that died I got a message from MS saying that due to significant hardware changes I needed to reactivate. I hadn't changed anything! It croaked shortly after activation.
 
1 - 14 of 14 Posts
Top